Esivalmistettavissa oleva 25m² ateljeerakennus esimerkiksi lisärakennukseksi puutarhaan. Ateljeen tilat on suunniteltu erityisesti taiteentekoa varten. Halutessanne voimme räätälöidä suunnitelmat tarpeisiinne sopiviksi. Rakennuksessa yhdistyvät käytännöllisyys, inspiroiva tila ja helppo huollettavuus. Rakennuksessa on 15m² tilaa taiteellista työskentelyä varten sekä 10m² keittiö/eteinen, wc ja parvi. 
Ateljeerakennus on suurelta osin valmistettavissa etukäteen tehtaalla, ja tuotavissa yhtenä tilaelementtinä rakennuspaikalle, minkä ansiosta tontilla tapahtuvat rakennustyöt helpottuvat ja nopeutuvat. Voit sijoittaa ateljeen omakotitalotontillesi talousrakennukseksi ja tarvittaessa siirtää sen myöhemmin toiseen sijaintiin. Rakennus valmistetaan CLT:stä ja on määritelty puolilämpimäksi, mutta voidaan suunnitella myös täysin lämpimäksi. Talvella tilat lämpenevät nopeasti varaavan kaminan ansiosta. 
Ateljee soveltuu niin pitkäaikaiseen kuin satunnaiseen työtilakäyttöön sekä muihin käyttötarkoituksiin. Minimalistinen muoto ja pilariperustus mahdollistavat ateljeen sijoittamisen erilaisille tonteille ja maastoihin. 
Kattoikkunat tuovat tilaan tasaista luonnovaloa ja katolla sijaitsevat aurinkopaneelit vähentävät sähköntarvetta. Eteisen lattia toimii kätevästi kuraeteisenä ja kestää roiskeita, mikä on erityisen käytännöllistä esimerkiksi savitöiden parissa työskennellessä. 
Jos olet kiinostunut, ota yhteyttä!
Back to Top